E-faktura

Betala medlemsavgiften med e-Faktura

Föreningshuset erbjuder nu anslutna föreningar, och deras medlemmar att betala sin medlemsavgift genom e-Faktura. Med e-Faktura sparar vi både tid, pengar och framförallt miljö. Så gott som alla banker hanterar elektroniska fakturor. Du får helt enkelt din medlemsavgift som en e-Faktura direkt in i din Internetbank.

Anslutna föreningar

Följande föreningar har tecknat avtal med Föreningshuset om att få medlemsavierna utskickade som e-Fakturor. Är du medlem i en annan förening, som vi hjälper, så ta i första hand kontakt med din förening så att de tecknar avtal med Föreningshuset om e-Fakturor

• Föreningen 1,6 miljonerklubben
  • Allmänna Idrottsklubben A.I.K.
  • Dvärgmårans Samfällighetsförening
  • Endometriosföreningen Sverige
  • Hammarby IF FF
  • Järnkaminerna
  • Kungliga Automobil Klubben
  • Mensa Sverige
  • Republikanska Föreningen
  • Rudboda Västra Samfällighetsförening
  • Stavsnäs Gärdes Vägförening
  • Stockholms Skridskoseglarklubb SSSK
  • Svenska Botaniska Föreningen
  • Svenska Läkarsällskapet

Så här gör du

Förutsättningen är att du redan sköter dina bankärenden genom någon Internetbank.

1. Logga in som vanligt på din Internetbank
  2. Oftast, under "Betalningar" (eller liknande) så finns en flik om e-Faktura.
  3. Gå in där. Sök reda på din förening. Sök på föreningens namn. Ibland måste sökningen skrivas exakt som namnen är skrivna ovan, under "Anslutna föreningar"
  4. Markera, anmäl och följ instruktionerna om vilka uppgifter du måste fylla.

Klart!